ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

PANEL PRESS

Η ΑLFA PRESS, έχοντας καταγράψει μια επιτυχημένη και πάνω απ’ όλα αναγνωρισμένη πορεία στο πέρασμα του χρόνου, έχει πλέον καθιερωθεί σήμερα ως δημιουργός πρωτοποριακών προϊόντων αλουμινίου αρίστης ποιότητας.

 

ΧΥΤΟΚΛΑΣΣΙΚΗ-ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Η εταιρεία Γεώργιος & Ιωάννης Παπαδάκης ΟΕ ιδρύθηκε το 1967 δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του αλουμινίου.Σήμερα η εταιρεία διαθέτει δυναμικό δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην Μάνδρα Αττικής καλύπτοντας συνολική έκταση 5000τμ.

G-S | ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΤΑΣ

Η εταιρία ΤΖΙ-ΕΣ A.B.E.E. ιδρύθηκε το 1996. Με εφόδιο την πολύχρονη πείρα στην παραγωγή συστημάτων αλουμινίου του ιδρυτή της Γεώργιου Στρατηγέλλη, ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της εντομοπροστασίας διευρύνοντας παράλληλα το φάσμα των προϊόντων της με συστήματα ηλιοπροστασίας, πτυσσόμενες πόρτες και διαχωριστικά εσωτερικών χώρων, από ξύλο και PVC, καθώς επίσης και καμπίνες για ντουζιέρες και μπανιέρες.

VIOMETALOUMIN

Η ΒΙΟΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στα Συστήματα Ασφαλείας εδώ και 50 χρόνια. Οι στόχοι της ΒΙΟΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ επικεντρώνονται στη βιώσιμη ανάπτυξη και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, μέσω της παροχής ποιοτικών και καινοτόμων Συστημάτων Ασφαλείας, που εφαρμόζονται σε πολλές περιπτώσεις τόσο σε οικίες και διαμερίσματα όσο και σε χώρους εργασίας (καταστήματα, γραφεία, σχολεία κλπ.).

ALUMIL

Η ALUMIL σήμερα είναι, η μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής προφίλ αλουμινίου στην Ελλάδα και μία από τις πέντε σημαντικότερες της Ευρώπης. Η διέλαση αλουμινίου και η παραγωγή μίας μεγάλης γκάμας προϊόντων από αλουμίνιο είναι ο κόσμος της

GRITAL GROUP

Η εταιρία GRITAL GROUP στα εξαρτήματα γυψοσανίδας, υλικά ξηράς δόμησης αποτελεί μια από τις δυναμικότερες εταιρίες του χώρου. Με δικές τις παραγωγικές εγκαταστάσεις σε Ευρώπη και Ασία, με συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου έχει καταφέρει να προσφέρει πάντα προϊόντα άψιλης ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

RAK SVORONOS

Η εταιρεία ΡΑΚ ΣΒΟΡΩΝΟΣ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1955 με αντικείμενο την κατασκευή και εγκατάσταση ρολλών και μέχρι σήμερα παραμένει μία απο
τις κορυφαίες αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στον κλάδο της, κατέχοντας σημαντική θέση στον χώρο του ρολλού. Η εταιρεία ΡΑΚ ΣΒΟΡΩΝΟΣ αποτελεί την καλύτερη και αξιόπιστη
επιλογή που υπάρχει σε ολοκληρωμένα συστήματα ρολλών ασφαλείας.

PANEL PRESS
ΧΥΤΟΚΛΑΣΣΙΚΗ-ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
G-S ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΤΑΣ
VIOMETALOUMIN
ALUMIL
GRITAL GROUP
RAK- SVORONOS
Alumil Pylarinos © Copyright 2024 - All rights reserved - Developed by MountainApe.com